Nokian eLine 2 - Повишена безопасност и екологична мобилност
24.02.2016

 

Новата Nokian eLine 2 лятна гума, с рейтинг АА осигурява върхови експлоатационни качества при всякакви метеорологични условия. Висококачествената лятна гума от Nokian Tyres , най-северния производител на гуми в света, наследява най-високия клас А, съгласно етикета за гума на ЕС, в категориите сцепление на мокра настилка и горивна ефективност. При шофиране това може да означава по-къс спирачен път на мокри пътища до 18 метра и по-нисък разход на гориво с 0,6 л/100 км.

Една уникална иновация, технологията Nokian Tyres Coanda, насочва и ускорява отстраняването на водата между гумата и пътя, като по този начин ефективно предотвратява аквапланинга. Лятната гума NokianeLine 2 използва най-модерната технология в бранша. Тя е разработена за българските шофьори, които искат да се радват днес на по-безопасна, екологична перспектива. Нарастващият набор от размери обхваща общо 5 висококачествени продукта с размери 15 цола и 16 цола, които са подходящи за автомобили със средни размери. Скоростните индекси са H (210 км/ч) и W (270 км/ч). Новият висококачествен продукт ще бъде на разположение на потребителите през пролетта на 2016 година.

 Всококачествената лятна гума Nokian eLine 2 има достойни за похвала характеристики за безопасност и управление. Сцеплението на гумата на мокра настилка и класификацията за горивна ефективност, според етикета за гума на ЕС, са сред най-добрите в бранша, в клас А.

Уникалните характеристики на това стилно нововъведение бяха прецизирани с помощта на няколко иновации, които подпомагат безопасното и комфортно шофиране, и на специална каучукова смес.

- Функционален Nokian eLine 2 Silica състав на протектора

- Технология NokianTyresCoanda- ефективно предотвратява аквапланинга

- Фуниевидните жлебове в зоните на рамената 

- Технологията SilentSidewall- технология за обезшумяване

 

Новата NokianeLine 2 – Максимална екологична безопасност

 

Максимален контрол върху мокри пътища

Уникален екологичен автомобилизъм, икономия на гориво с до 0,6 литра на 100 км

Висококачествен комфорт при шофиране с всякаква скорост


Споделяне
comments powered by Disqus
промоции