Point S е официален спонсор на Световното първенство по хандбал за жени за 2019 година.
17.12.2019

В периода 30 ноември – 15 декември 2019 година, ще се проведе 24- тото издание на Световното първенство по хандбал за жени, организирано от Международната федерация по хандбал (IHF) в Кумамото, Япония, на което Point S е официален спонсор.

Спонсорството е част от усилията на Point S за насърчаване към екипна работа и единност, както и демонстрация на вътрешните, фирмени ценности. Ние вярваме, че добрата работа в екип е ключ за упехи в живота, спорта и бизнеса. Хората могат да продължат да правят големи постижения, но зад тях винаги ще стои добър екип от професионалисти. Работата в екип се състои от споделена визия, цели и усещане, че се работи с и за други хора; вслушване в мнението на всеки.

Международният мениджър на бранда Point S, Мюриъл Кларк, сподели: „За нас е много важно да застанем на глобалната сцена, защото сме международна компания. Към момента разполагаме с повече от 4 350 центрове, на четири континента и 37 държави, като тенденциите са да се разрастваме всяка година. Вярваме, че насърчаването на женския спорт е важно, тъй като жените съставляват повече от половината от световното население, но получават по- малко подкрепа. Надяваме се да помогнем за решаването на този проблем.“

„Успехът на Point S се основава на екипния дух, демонстриран от независими членове, като без тях не бихме могли да заемаме позицията си на лидери. От опит знаем колко е важно да работим хармонично, в екип- това сме ние ! Признати в хандбала, с радост очакваме да бъдем част от Световното първенство.“- заяви международният президент Фабиен Букет.


Споделяне
comments powered by Disqus
промоции