Летните гуми Nokian Line SUV и Zline SUV- Безапелационен успех в два поредни теста на Немските издания AutoBild Allrad и Off Road.
10.03.2015

Летните гуми Nokian Line SUV и Zline SUV- Безапелационен успех в два поредни теста на Немските издания AutoBild Allrad и Off Road.

 

Nokian Line SUV в размер 215/65R16 дели първото място заедно с Goodyear Efficient Grip SUV в теста на AutoBild Allrad, и са единствените модели с оценка „Vorbildlich”- „Образцов”.

 

Nokian zLine SUV в размер 255/55R18 е победител в теста на немския Off Road и единствения модел с заслужена оценка “Besonders Empfehlenswert”- „Особено препоръчителна”.

 

 

Предоставят комфорт при шофиране и добър резултат за широкото приложение на SUV автомобилите.

Контролирана сигурност и най-висока устойчивост чрез технологията на Nokian за странична стена от арамид. Динамично управление, екстремно експлоатационно дълголетие и силно сцепление върху мокри сурови селски пътища и в градско движение за малки и средни SUV автомобили.

Новите летни гума Nokian Line SUV и ZLine SUV за широкото приложение на SUV автомобилите предлагаt приятен комфорт, отличен резултат и силно сцепление на мокра настилка. Тe са правилното решение за водачи, които в еднаква степен ценят сигурното шофиране и искат да се насладят на силата на своя SUV, като го управляват по сурови селски пътища и в градско движение. Тези комфортни и спортни гуми предоставят екстремно експлоатационно дълголетие чрез технологията на Nokian за странична стена от арамид с изключителнаустойчивост. Гумите освен това имат нисък разход на гориво, разработени са за популярните малки и средни SUV автомобили.

 

Nokian Line SUV – артистът върху мокра настилка

•    Засилена с арамид структура за уникална устойчивост

•    Първокласен комфорт, добър резултат и нисък разход на гориво

•    Екстремна сигурност върху мокри пътища

 

Летните модели на NOKIAN  ще бъдат налични в центровете POINT S ,където можете да получите и допълнителна информация.

 

                                                                                              Nokian Line SUV video:

                                                                

                                                

 

                                                                                                        Nokian ZLine SUV Video:

                                                             

                                                


Споделяне
comments powered by Disqus
промоции